Děkujeme za rekordní účast na XVII. ročníku ZOF!

 Děkujeme za rekordní účast na XVII. ročníku ZOF!

XVII. ročník Zlínského očního festivalu je za námi a tentokrát i s rekordní účastí. Počet návštěvníků poprvé naživo přesáhl 600.

 

Program festivalu byl nabitý inovativními metodami a kazuistikami z praxe očních lékařů a operatérů. Účastníci kongresu měli možnost čerpat nové poznatky nejen od českých a slovenských oftalmologů, ale také se mohli inspirovat zkušenostmi zahraničních odborníků díky mezinárodní sekci AECOS s živým přenosem přímo do sálu Kongresového centra.

 

Kulturní rozměr události zajistilo vystoupení zpěvačky Terezy Kutrové, kterou doprovázeli talentovaní hudebníci ze smyčcového RB quartetu. Návštěvníky kongresu překvapili „hudební uchutnávkou“ již o první přestávce přímo ve foyer.

 

Nechyběla ani možnost vyzkoušet si operaci šedého zákalu na simulátoru očních operací u stánku pořadatele kongresu CASTOR CZ.

 

Cenu publika za nejlepší kazuistiku festivalu si právem odnesl MUDr. Tomáš Kuběna za svou přednášku Dvě sestry. Panu doktorovi tímto velice gratulujeme.

 

Za organizátory bychom rádi poděkovali všem účastníkům za účast a aktivní zapojení. Věříme, že i tento ročník festivalu byl pro všechny obohacujícím zážitkem, plným nových poznatků a inspirace.