Už tento pátek se uvidíme na Zlínském očním festivale

 Už tento pátek se uvidíme na Zlínském očním festivale

Blíží se den, na který jsme dlouho čekali. Zlínský oční festival se koná už tento pátek a my se nemůžeme dočkat, až Vás uvítáme v Kongresovém centru ve Zlíně.

 

Nezaregistrovali jste se předem? Žádný problém! Registrace bude otevřena i na místě od 7:30 ráno. Slavnostní zahájení kongresu je poté od 8:45 hodin.

 

Očekávejte poutavé přednášky od renomovaných odborníků, prezentace inovativních technologií a příležitost setkat se s významnými osobnostmi v oblasti oftalmologie jako jsou čestní předsedové festivalu profesor Rozsíval a profesor Izák spolu s čestnými hosty docentem Novákem a MUDr. Žiakem, kteří představí své pohledy a poznatky na aktuální témata.

 

Na stánku společnosti CASTOR pro Vás také chystáme simulátor očních operací, kde si budete moci sami vyzkoušet operaci šedého zákalu. A aby toho nebylo málo, máme pro Vás připravený nezapomenutelný zážitek v podání hudebního vystoupení zpěvačky Terezy Kutrové.

 

Tak nezapomeňte, že Zlínský oční festival je již tento pátek! Těšíme se na Vás a na společné sdílení odborných poznatků a zkušeností.